Introductie

  Hofplein 19

  Revitalisering van een icoon uit de wederopbouw

  A Modern Classic

  Dit is het eerste gebouw dat aan het Hofplein werd gebouwd na de oorlog en is een ontwerp uit 1960 van architect C.A. Abspoel.

  Hofplein 19 werd in eerste instantie gebruikt als hoofdkantoor voor Shell Nederland. Op een hoogwaardige locatie waar corporate en creatief Rotterdam elkaar ontmoet met multinationals zoals Unilever aan het Weena en de Hofbogen en het Schieblock aan de andere zijde. Het gebouw van ca. 13.000m² is gelegen op een prachtige zichtlocatie in het hart van Rotterdam. In opdracht van Vanessa Westbroek en eigenaar PPF Real Estate heeft Mattmo de branding en campagne bedacht.
  www.hofplein19.nl

  Het pand wordt volledig gerenoveerd en krijgt onder andere een nieuwe gevel.

  Met alle vormen van vervoer is het Hofplein, met name voor een centrumlocatie, uitstekend bereikbaar. Het Hofplein is één van de belangrijkste verkeersknooppunten van Rotterdam. Via de Schiekade en de Coolsingel/Maasboulevard is de ring van Rotterdam eenvoudig te bereiken. Unilever huurt de bovenste zes verdiepingen van het pand Hofplein 19. In het gebouw zit verder onder meer café-restaurant Fontein.

  Wilt u meer weten?

  neem contact op
  © Mattmo 2024
  free counter