Introductie

  Accell

  Jaarverslag

  De uitdaging

  Accell Group beschikt over een portefeuille van sterke nationale merken en internationale top(sport)merken zoals: Batavus, Raleigh, Koga en Sparta.

  Hun wens was om het productieproces van het jaarverslag te vereenvoudigen om dit vervolgens als aantrekkelijk boek en ook als volledige website te publiceren. Ook moest het verslag beschikken over een eigen en passende tone of voice. Na een marktverkenning koos Accell Group in 2015 voor Mattmo, dit vanwege onze strategische consultancy op het gebied van jaarverslagen en de door ons ontwikkelde Advanced Reporting Tool (ART).

  In 2016 verzorgde Mattmo ook het overall projectmanagement voor het jaarverslag. 

  De oplossing

  Het verslag over 2015 is in nauwe samenwerking met Accells vaste financiële communicatiebureau en vormgever tot stand gekomen, gebruikmakend van Mattmo’s ART tool.

  Mattmo adviseerde Accell Group bij de vernieuwing van het verslag, maakte het webdesign dat aansloot bij het geleverde PDF-design en werkte mee aan de tekstproductie van het verslag.

  Het resultaat

  Werkend in een klein team was het met behulp van ART eenvoudiger om in het Nederlands als Engels het online jaarverslag als in PDF te publiceren.

  Samenwerkend met Mattmo zal Accell de komende seizoenen gebruik blijven maken van ART.

  Wilt u meer weten?

  neem contact op
  © Mattmo 2024
  free counter