Introductie

  Gemak & verslaglegging

  Uw productie in eigen hand met ART

  Advanced Reporting Tool

  Van een puur financiële rapportage is het jaarverslag een communicatie-tool geworden met veel meer complexiteiten:

  IFRS regels, complexe notaties, meer doelgroepen, meer boodschappen, MVO… Zo veel te vertellen. Zoveel interne partijen betrokken. En dan hebben we het nog niet eens over design, bureaukeuze en productieproces. Geef je prioriteit aan drukwerk of rapportage op internet? Of allebei. Kortom, zo veel wensen, prioriteiten en beperkingen, zo veel te managen. Of niet?

  Wij hebben de oplossing.

  Vandaar deze opvolging van ons boekje over jaarverslagen. Om te tonen dat we uw belangrijkste statement kunnen helpen maken met ons jaarverslagconcept, in relatieve rust met een geperfectioneerd en overzichtelijk proces. 

  Publiceren

  Want wij zijn niet alleen designers.

  Wij hebben een applicatie ontwikkeld, waarmee u onder eigen redactie uw complete rapportage kunt samenstellen. Terwijl u tijdens het gehele productieproces direct kunt zien hoe uw jaarpublicaties eruit zullen zien. In druk of op internet, parallel aan elkaar en volledig beveiligd. In het door u gewenste design. Omdat wij begrijpen hoe belangrijk het voor u is om het hele proces in de hand te hebben. 

  Wij halen de stress bij u weg.

  We durven nogal wat te beweren. En we zijn zeker van onze zaak. Oordeel zelf of wij samen een goed partnership kunnen vormen. En nodig ons uit voor een persoonlijk gesprek. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij ook voor u de oplossing hebben om een prachtig jaarverslag te creëren.

  Wilt u meer weten?

  Vraag een demo aan!

  Neem contact op om een afspraak te maken.

  Neem contact op!
  © Mattmo 2024
  free counter